Antwerp Automotive Approved

campagnefoto_AAA_copy_2_2

Bij Antwerp Automotive zetten we alles op alles voor de ultieme klantervaring van ieder van jullie. We hebben ondervonden dat niet iedereen op zoek is naar een Nieuwe Mazda, maar ook een tweedehands Mazda overweegt. Om jullie ook hier de juiste en betrouwbare Mazda in te kunnen aanbieden, introduceren wij met veel plezier ons kwaliteitslabel ‘Antwerp Automotive Approved’. Wat houdt dit label nu juist in? Er zijn verschillende vereisten waaraan de wagen moet voldoen alvorens deze ons kwaliteitslabel verdient. We gaan deze één voor één opsommen zodat u een duidelijk beeld krijgt van onze ‘Antwerp Automotive Approved’.

MAXIMAAL 4 JAAR & 100.000 KM

Al onze ‘AAA’ wagens zijn jonger dan 4 jaar en hebben minder dan 100.000 kilometer gereden. Zo bieden we u steeds een zeer jonge tweedehandswagen aan.

 

GRONDIGE CHECK-UP VAN DE WAGEN

Om een ‘Antwerp Automotive Approved’-label te krijgen, moet de wagen eerst een volledige controle ondergaan.

 

MINIMAAL 24 MAANDEN GARANTIE:

Op alle wagens van het AAA-gamma, krijgt u minimaal 24 maanden garantie. Zo gaat u met een extra zekerheid de baan op met een Mazda van ‘Antwerp Automotive Approved’.

 

SNEL LEVERBAAR

Alle Mazda’s die onder de het AAA-label vallen, staan bij ons in stock en zijn bijgevolg snel leverbaar. Dat maakt een ‘AAA’ de ideale oplossing als u dringend op zoek bent naar een andere wagen!

 

COMPLETE ONDERHOUDSGESCHIEDENIS

De wagens hebben stuk voor stuk een complete onderhoudsgeschiedenis die wij aan u kunnen voorleggen.  Zo bent u ook zeker van de kwalitatieve onderhoudshistoriek van deze Mazda’s .

 

MAZDA EUROPE SERVICE

Antwerp Automotive Approved gaat hand in hand met de Mazda Europe Service. Dit wilt zeggen: Zolang de wagen van u is en u jaarlijks bij ons tijdig op onderhoud komt, wordt deze service jaarlijks verlengd. Met deze service heeft u recht op gratis pechverhelping in heel Europa!

Wij hopen dat dit label beantwoord aan jullie noden in de zoektocht naar een betrouwbare, propere tweedehandswagen. Voor bijkomende vragen over ons kwaliteitslabel, mag u ons gerust contacteren via volgende kanalen: