De perfecte reisgezel staat meteen voor u klaar

Ontdek hem in alle veiligheid bij ons in de showroom.

juni_dealerwebsite

De perfecte reisgezel doet meer dan u gewoon vergezellen. Hij staat op elk moment voor u klaar en is even enthousiast als u om nieuwe horizonten te ontdekken. Profiteer nu van uitzonderlijke stockvoorwaarden op een direct leverbare Mazda CX-30. Of kiest u liever voor een Mazda MX-5 in Private Lease? Ontdek uw ideale reisgezel.

De perfecte reisgezel staat meteen voor u klaar. Welke Mazda het wordt? Wij hebben alvast twee suggesties:

Start de zomer met uw nieuwe Mazda CX-30: terwijl hij u meeneemt op een inspirerende rit, houden zijn remassistent voor de stad en actieve rijstrookassistent een oogje in het zeil. En als u nu kiest voor een stockmodel dan rijdt u de zomer tegemoet in een direct beschikbare wagen tegen uitzonderlijke voorwaarden.

Of wat dacht u van de Mazda MX-5 die u onderweg entertaint en openstaat voor elk avontuur? En dankzij ons Mazda Private Lease aanbod geniet u van ultieme vrijheid: in ruil voor een vast bedrag nemen wij de lasten zoals verzekering, onderhoud en service voor onze rekening1 en geniet u de lusten van onze iconische roadster! De Mazda MX-5 Skycruise nu in Mazda Private Lease vanaf € 499/maand2.

Rest enkel nog de vraag: wat is uw ideale reisgezel? Bij ons kunt u uitgebreid kennismaken met het volledige Mazda gamma. Kom langs in de showroom of indien gewenst informeren we u uitgebreid via een telefoongesprek. Wij kijken er naar uit u te mogen helpen in de zoektocht! 

 


1Uw verzekering, het jaarlijks onderhoud, eventuele herstellingen en belastingen zijn verrekend in het maandbedrag.

²Maandelijkse huurprijs voor een Mazda MX-5 Roadster Skycruise Skyactiv-G 132PK 6MT exclusief metaalkleur btwi, berekend op een duurtijd van 36 maanden en 10.000 km/jaar, met het servicepakket Drive, voor een bestuurder van 28 jaar. Private Lease is een verhuur op lange termijn zonder aankoopoptie en wordt aangeboden door Axus nv, handelend onder de handelsnaam Mazda Lease, Bourgetlaan 42 te 1130 Brussel (FSMA 016860 A en ingeschreven in de KBO onder nr. 0403.429.730).

Aanbiedingen geldig van 01/06/2021 tot en met 30/06/2021, en voorbehouden aan particulieren woonachtig in België onder voorbehoud van de aanvaarding van het dossier en na ondertekening voor akkoord van het aanbod, de algemene voorwaarden, het document tot loonoverdracht en de verklaring met het oog op verzekeringsdekking. De huurder beschikt niet over een herroepingrecht in het kader van deze huurovereenkomst. Onder voorbehoud van wijziging in geval van veranderingen m.b.t. de catalogusprijs of van belastingen. Gelieve uw Mazda-dealer te contacteren voor een offerte op maat (met of zonder eerste verhoogde huur) en voor een volledig overzicht van de algemene voorwaarden.

Fuel consumption icon 0,0-8,2 L/100KM CO2 emission icon 0-182 G CO2/KM (WLTP)

Contacteer uw concessiehouder voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

Geef voorrang aan veiligheid. Milieuwetgeving (K.B. 19.03.04) www.mazda.be Info en voorwaarden op mazda.be. De vermelde waarden zijn gebaseerd op de WLTP-test methode en gelden voor de Mazda CX-30 Skycruise (afgebeeld in optionele koetswerkkleuren Soul Red Crystal). V.U.: Mazda Motor Logistics Europe NV, handeldrijvend onder de naam Mazda Motor Belux, invoerder. Blaasveldstraat 162, B-2830 Willebroek. Ondernemingsnummer: 0406.024.281. Rekeningnummer: BE21 3200 0698 7003. Contact: info-be@mazdaeur.com. www.mazda.be.