EEN LENTE VOL KLEUR

Geef uw lente meer kleur met het Soul Red Crystal!

DSC_0413

Bij Mazda Antwerp Automotive zien we alles graag rooskleurig, of eerder roodkleurig. De lente staat gekend als een kleurrijke periode. Bloemen en bomen staan in bloei en de eerste echte zonnestralen komen erdoor. Ook bij Mazda willen we deze trend verder zetten met onze prachtige koetswerkkleur ‘Soul Red Crystal’. Deze kleur is bekend voor veel mensen, maar wat maakt deze kleur nu juist zo speciaal?

Takumi-nuri 

De identiteit van het ‘Soul Red Crystal’ wordt gevormd door de unieke spuittechniek: ‘Takumi-Nuri’. Deze spuittechniek vormt een essentiële meerwaarde binnen het ‘Kodo’-design.

Andere kleuren worden aangebracht in drie verschillende lagen: Een onderlaag met heldere aluminiumdeeltjes die zorgen voor de glans in de lak, een doorschijnende laag waar het kleurpigment in verwerkt zit en een laatste heldere toplaag. 

Bij de Takumi-Nuri techniek krijgen de aluminium deeltjes in de onderste laag een twist! Hierbij zijn de deeltjes kleiner en helderder. Daarnaast worden ze ook nog eens onderverdeeld in twee verschillende soorten: Licht absorberende deeltjes en licht reflecterende deeltjes. Hierdoor wordt het licht dat op de lak valt teruggekaatst. Verder gaat de diepte van de kleur niet ten onder aan de helderheid, wat het unieke effect van het ‘Soul Red Crystal’ is.  

Wij zijn er dan ook bij Antwerp Automotive van overtuigd dat deze kleur een echte ‘eyecatcher’ en fleurige opkikker is op de weg. Uiteraard geeft deze kleur ook een kleurrijke touch in onze showroom! Daarom kan je bij ons deze kleur in levende lijven komen bezichtigen op verschillende modellen. 

Hieronder alvast enkele smaakmakers die u bij Antwerp Automotive in Sint-Job kan terugvinden: